NUL10KITCHEN MECHELEN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 38 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Nul10Kitchen Mechelen. Meer weten? Ontdek meer

11 jun 2024 om 15:48 Its my 3rd time i really love their food.. superr
10 jun 2024 om 18:00 De kip was perfect mals en sappig, de rijst was goed gaar en de groenten nog heerlijk knapperig. De porties waren meer dan genoeg en de smaken waren zeer goed. Je proeft dat er met liefde en aandacht gekookt wordt. De bezorging was ook top.
27 mei 2024 om 19:28 Super service en deftige bezorgtijd. Ietwat kleine porties maar heel lekker!
19 mei 2024 om 20:33 Was super lekker eten
15 apr 2024 om 19:46 Heerlijke pulled pork broodje, die moet ik nog eens hebben.
15 apr 2024 om 19:45 De Rendang maaltijd was overheerlijk! De smaken waren perfect in balans en de textuur was precies goed.
15 apr 2024 om 13:04 Eten was koud en echt niet lekker. Ook veel te weinig. Voel mij in het zak gelegd. Net besteld en bestelling was al op komst voor een rijst tafel van 4. Was eerste en laatste keer voor ons.
15 apr 2024 om 10:54 Netjes op tijd, en de vraag die ik bij het bestellen had, werd vooraf keurig beantwoord. Leuk ook zoveel variatie in gerechten, voor ieder wat wils!
4 apr 2024 om 17:05 Nice food, good portions
1 apr 2024 om 18:57 Nul10 Kitchen heeft me verrast met de kwaliteit van hun gerechten. De bezorger was beleefd en professioneel, en de bestelling werd op tijd afgeleverd. Uitstekende service van begin tot eind!
30 mrt 2024 om 18:42 Ronduit schandalig, nooit meer. Ik bestelde 2 grote porties en kreeg 350gr kip met saus en 400gr groenten voor de 2 grote porties te samen wel was de rijst voor 2pers voorzien en dit alles voor om en bij de €45. Afzetters!!!!
25 mrt 2024 om 16:29 Pasta's waren super lekker! Maar jammer genoeg voor ons wel wat weinig :-(